Zomerstop activiteiten, noteer alvast Poëziefestival Oosterbeek

Geplaatst door op 16:43 in |

In juli en augustus heeft Hijman Ongerijmd een zomerstop voor de activiteiten en de nieuwsbrief. Gelukkig is de winkel gewoon non-stop alle dagen open.
En is er eind van de zomer weer poëziefestival Het Park Vertelt in Oosterbeek. Mis het niet want dit jaar zijn Charlotte Van den Broeck, Marieke Lucas Rijneveld en Laurens Hoevenaren te gast.Poëziefestival ‘Het Park Vertelt’ vindt jaarlijks op de laatste zondagmiddag van augustus plaats onder en rond ‘De Luifel’ in Park Hartenstein in Oosterbeek. Een gezellig festival met optredens van befaamde dichters, een poëzie- en beeldende kunstwedstrijd en een markt van lokale ondernemers die zich verbonden voelen (ook Hijman Ongerijmd met een boekenstand). Dit jaar verzorgt Jan Terlouw Junior & The Nightclub de muziek: smooth, dark, sweaty & swinging. Wie hen de afgelopen Popronde bij Hijman Ongerijmd heeft gehoord, weet hoe geweldig dat klinkt!

Het festival is zondagmiddag 26 augustus en begint 13.30 uur. De entree is gratis maar het aanschaffen van een programmaboekje wordt gewaardeerd. Lees alles over het festival en de wedstrijd via http://hetparkvertelt.nl/