Agenda

  okt
  8
  do
  Workshop voorlezen voor (groot)ouders door Joost Oomen.
  okt 8 @ 19:30 – 21:30

  Tijdens de Kinderboekenweek bieden we een bijzondere workshop aan, speciaal voor ouders en grootouders. Schrijver en dichter Joost Oomen, officieus Nederlands kampioen voordragen, leert je in een avond de technieken aan waarmee je je (klein)kinderen ademloos weet te boeien tijdens het voorlezen. Deelname is gratis. Ook als je geen (groot)ouder bent, maar wel graag voorleest, mag je meedoen. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers, dus geef je tijdig op! Dat kan door voor 1 oktober een mail te sturen naar reserveren@hijmanongerijmd.nl o.v.v. workshop voorlezen.

  Donderdag 8 oktober, 19.30 – 21.30 uur, toegang gratis.

  okt
  20
  di
  Filosofisch Café Arnhem
  okt 20 @ 19:30 – 21:30

  Na maanden van gedwongen afwezigheid keert het Filosofisch Café Arnhem terug. Elke derde dinsdag van de maand filosoferen we gezamenlijk over een urgent thema. Deze keer voeren we een Socratisch gesprek over het thema ‘corona en vrijheid’, naar aanleiding van het boek De Coronastorm, van voormalig Denker des Vaderlands René ten Bos.

  Vanwege de maatregelen is er plaats voor maximaal 20 mensen. Dit betekent dat vooraf opgeven noodzakelijk is. Dit kan door een mail te sturen naar reserveren@hijmanongerijmd.nl o.v.v. filosofisch café 20 oktober.

   

  Dinsdag 20 oktober. Aanvang 19.30 uur. Toegang gratis