Boekpresentatie: Nederland onder het systeemplafond

Geplaatst door op 16:51 in |

 

Jawel! We organiseren weer een heuse boekpresentatie! Coronaproof: online en live tegelijkertijd. Met signeren, interview en een kleintje bubbel (die je zelf in huis moet halen uiteraard). ‘Nederland onder het systeemplafond’ is het fascinerende nieuwe boek van onze huisschrijver Marcel van Roosmalen en Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg.

“Het systeemplafond is Nederland in een notendop: saai, efficiënt en handig om dingen in te verbergen. Iedereen zit eronder, of je dat nou wilt of niet.” 

Boekpresentatie: online en live in de winkel | Donderdag 14 mei | 20.00 uur

 

HANDLEIDING VOOR EEN BOEKPRESENTATIE IN CORONATIJD:

stap 1
Reserveer ‘Nederland onder het systeemplafond’ van schrijver Marcel van Roosmalen en Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg. Stuur voor 10 mei een mail aan reserveren@hijmanongerijmd.nl o.v.v. Nederland onder het Systeemplafond.

Je reservering voor het boek is tevens je reservering voor de presentatie.

stap 2
Je wordt uitgenodigd voor de online presentatie. Er is digitale plek voor 50 mensen. Dus reserveer tijdig!

Wij sturen je een bevestiging met link voor de gezellige digitale presentatie per mail.

stap 3
Tijdens de presentatie kan je je bestelde boek laten signeren. Je haalt dat gesigneerde exemplaar vervolgens de volgende dag op in de winkel. (Mocht je niet in de gelegenheid zijn de winkel te bezoeken, dan sturen wij je gesigneerde exemplaar kosteloos naar je op!)

stap 4
Er is ook een bonus! Maar liefst 10 gelukkige vooraf-bestellers worden door Marcel uitgeloot om live in de winkel, op 1,5 meter van elkaar, bij deze presentatie aanwezig te zijn!