try-out theaterproductie ‘ZING COBY, ZING!’

Geplaatst door op 09:53 in |

Wanneer:
10 november 2018 @ 15:00 – 16:30
2018-11-10T15:00:00+01:00
2018-11-10T16:30:00+01:00
Kosten:
Gratis

Deze middag wordt de Boeksalon een cruiseschip. Stap op en laat je meevoeren met het verhaal van zangeres Coby. Iedereen is deze middag welkom de try-out mee te maken van de theaterproductie Zing Coby, zing! met Trudy Schambergen. Een glamoureuze solovoorstelling met een duistere rand…

Gratis entree, graag wel even aanmelden!

 

 

 

De vonken spatten eraf als Coby Weyers zingt tijdens haar optredens op cruiseschip ‘De Engel’. Maar daaronder zit de dynamiet van haar eenzaamheid en onzekerheid. Wat er in de kleedkamer gebeurt ziet het publiek niet; ze houdt haar vertwijfeling en de nachtmerries over haar verleden voor zichzelf. Coby wantrouwt mannen, na jarenlang huiselijk geweld, vernedering en bedrog. Was ze wel een goede moeder voor haar zoon? Kan ze haar bandleden bij zich houden? Kan ze de glans van haar succes volhouden, zonder te breken?

Vroeger zong Coby het zwaardere werk van Brecht, Hans Dorrestein, Annie M.G. Schmidt. Tijdens de cruise zingt ze ook het lichtere repertoire; zo is er voor elk wat wils.

Na de voorstelling is er gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

 

over de productie Zing Coby, zing!

De voorstelling kwam tot stand onder supervisie van Colline Producties in Arnhem. Trudy Schambergen werkte haar leven lang in het theater als actrice, zangeres, regisseur, clown en dramadocente. In Zing Coby, zing! komen al haar talenten tot uiting. De voorstelling is geschreven door Ard Volkers. Jacques Janssen tekende voor de regie.
Op 30 en 31 oktober vinden eveneens try-outs plaats in theater De Leeuw. Daarvoor aanmelden, meer informatie of boekingen kan via kantoor@colline.nl.