Spoken Word workshop met Pompado

Geplaatst door op 21:46 in |

Wanneer:
1 december 2018 @ 14:00 – 16:00
2018-12-01T14:00:00+01:00
2018-12-01T16:00:00+01:00
Kosten:
vrijwillige bijdrage

Spoken Word performer Pompado zal deze middag een workshop verzorgen. Het Arnhems Schrijfatelier is een gezamenlijk initiatief van Schrijverscafé 
Oscar en boekhandel Hijman Ongerijmd. Iedere zaterdagochtend kan vanaf 10.30 tot 13.00 kan  door Arnhemse schrijvers in stilte worden geschreven  en uitgewisseld. Een keer in de 6 weken wordt er ook een praktische workshop verzorgd.

Geef je tijdig op!

 

 

 

Pompado is afkomstig van de Antillen en de zoon van een Antilliaans schrijver. In zijn geboorteland heeft hij een korte opleiding in voordrachtskunst gevolgd met een groep jonge schrijvers. Als filmacteur in een korte nationale filmproductie en podiumervaring opbouwend met zijn voordrachten  ontdekte hij zijn kracht in de Spoken Word performance. Performances waarin hij het publiek interactief betrok en zich daarbij door diverse kunstdisciplines, waaronder viool en gitaar liet ondersteunen. Pompado heeft een nationale culturele stichting achtergelaten in Willemstad. Sinds kort woont hij in Arnhem waar hij aan ArtEZ Arnhem de docentenopleiding Drama volgt en regelmatig optreedt in schrijverscafé Oscar, Tapschrift en Mensen zeggen Dingen.

Voorbereiding:
zaterdagochtend 1 december zal Pompado vanaf 10.30 ook aanwezig zijn tijdens het Arnhems Schrijfatelier. Hij zal de aanwezige schrijvers dan vragen hun tekst te schrijven om deze in de workshop diezelfde dag toe te passen en te bewerken tot een Spoken Word performance. Meer informatie volgt bij aanmelding.

De workshop is gratis. Een eventuele vrijwillige bijdrage wordt geschonken aan Book Buddies.

Van harte welkom!

 

Het Arnhems Schrijfatelier is een samenwerking van Schrijverscafé Oscar en boekhandel Hijman Ongerijmd. Iedere zaterdagochtend kan van 10.30 tot 13.00 uur door Arnhemse schrijvers worden geschreven en uitgewisseld. Ongeveer een keer in 6 weken wordt een praktische workshop verzorgd.