Paaslunch met Felicita Vos

Geplaatst door op 10:37 in |

Wanneer:
20 april 2019 @ 13:00 – 14:00
2019-04-20T13:00:00+02:00
2019-04-20T14:00:00+02:00
Kosten:
eigen bijdrage

De Arnhemse schrijfster Felicita Vos is te gast bij een informele paaslunch die wordt georganiseerd door het Arnhems Schrijfatelier. Recent verscheen haar boek Ravage. Tijdens de lunch zal Felicita Vos voorlezen en schuift ze aan om alle vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Schrijvers en niet-schrijvers zijn welkom!

Felicita Vos neemt een leuke attentie mee: wie deze middag het boek aanschaft, mag gratis deelnemen aan een literaire wandeling door de Doorwerthse bossen waar het verhaal zich afspeelt.

De entree is vrij, voor de lunch vragen we een bijdrage naar eigen inzicht. Aanmelden wordt op prijs gesteld.

 

 

 

Over Ravage

Om haar zwangere zus te ontlasten én om het gemis aan kinderen te compenseren, neemt Charlotte Zwanenburg de hond van haar zus in huis. Direct na aankomst neemt de hond de benen. Het is het startsein van een koortsachtige zoektocht. Gaandeweg zoekt de hele familie mee. De tocht maakt pijnlijk duidelijk hoe er werkelijk over elkaar gedacht wordt. De verhoudingen komen onder hoogspanning te staan, irritaties worden ruzies en verzwegen waarheden komen aan het licht. Voor Charlotte hebben die verstrekkende gevolgen.

Ravage is een spannende, hartverscheurende roman over de vraag: hoe goed ken je je naasten?

Felicita Vos is dochter van een Roma-vader en een Nederlandse moeder. Ze schreef o.a. over de Roma-cultuur in haar non-fictieboek Blauwe haren, zwarte ogen (2008), haar romandebuut Duivelsklauw (2014) en haar roman Spaans Bloed (2017). Ze schrijft over cultuur voor ‘De Gelderlander’.

 

Felicita Vos nodigt je uit voor een literaire wandeling!

…  Mijn nieuwe roman Ravage speelt zich af in de bossen bij Doorwerth. Vanaf april tot oktober organiseer ik iedere eerste zondag van de maand een literaire wandeling door het gebied waar het verhaal zich afspeelt. Ik neem je mee op een belevingstocht waarbij we speciale plekken bezoeken en ik over Ravage en het verhaal erachter vertel. Na afloop is er gelegenheid samen wat te drinken en eventueel mijn roman te laten signeren. De tweede zondag in mei organiseer ik speciaal daarvoor een Moederdagwandeling. Ook is het op aanvraag mogelijk de wandeling met een lunch of high tea te combineren.
Honden zijn, mits aangelijnd, ook welkom om met ons mee te wandelen!

Koop het boek deze middag en je mag gratis deelnemen. In andere gevallen bedragen de kosten voor de wandeling 7,50 euro inclusief koffie of thee na afloop. Meer informatie en aanmelden kan via: https://felicitavos.nl/wandelingen/

Na aanmelding ontvang je gegevens over verzamelplaats, locatie en bereikbaarheid daarvan. De locatie is goed met het openbaar vervoer bereikbaar.

 

Het Arnhems Schrijfatelier

Het Arnhems Schrijfatelier is een samenwerking van schrijverscafé Oscar en boekhandel Hijman Ongerijmd. Iedere zaterdagochtend biedt het Arnhems Schrijfatelier ruimte om te schrijven en een aantal keren per jaar wordt een praktische workshop voor schrijfliefhebbers georganiseerd. Want: schrijven is fijn en medeliefhebbers helpen je verder.