Moeder de vrouw ‘Live’ – event voor moeders

Geplaatst door op 10:56 in |

Wanneer:
28 maart 2019 @ 20:00 – 21:30
2019-03-28T20:00:00+01:00
2019-03-28T21:30:00+01:00
Kosten:
een boek
Moeder de vrouw ‘Live’ - event voor moeders

Maaike Kuyvenhoven, een van de auteurs van het boek Moeder, de vrouw nodigt deze avond alle moeders uit voor een event.

Het thema van de Boekenweek liet wat stof opwaaien. De moeder de vrouw, was dat niet een schrobbende huisvrouw, een moederkloek, een kokkin? Wij, moeders, weten wel beter. Kom naar het event Moeder, de vrouw ‘Live’ en ontdek wie de échte moeder, de vrouw is.

–          Porno uitgeven en vier zoons opvoeden

–          Moeder worden als je zelf nog een kind bent

–          Zestien keer zwanger geweest en tien kinderen zien opgroeien

–          Voor de geboorte van je eerste kind stoppen met je baan en bij je vijfde fulltime aan het werk zijn

De verhalen van deze en nog 17 andere moeders staan in het boek Moeder, de vrouw. Aan de hand van deze verhalen gaan we in gesprek over moederschap: wat is dat, hoe doe je dat en, last but not least, wat is de rol van de vader (want er is een verhalenserie Onze vaders in de maak)?

Cabaretière, actrice en moeder Sanne Wallis de Vries over Moeder, de vrouw:

‘Ik heb alle verhalen uit dit boek opgeslurpt. Moeder worden is voor iedereen life changing, dat is de grote overeenkomst. Ik heb me vaak afgevraagd of ik “het” wel goed doe. Het lezen van verhalen van anderen bracht mij het bevrijdende inzicht dat er niet één goede manier is. Liever delen dan oordelen! En verder verdient iedere moeder natuurlijk steun. En applaus.’

Gratis toegang met het boek Moeder, de vrouw. Het is voor € 12,50 te koop bij: boekhandel Hijman Ongerijmd, Grote Oord 15, Arnhem en boekhandel Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208, Oosterbeek.