Meet & greet thrillerauteur Thomas Olde Heuvelt

Geplaatst door op 17:07 in |

Wanneer:
23 juni 2019 @ 13:00 – 14:00
2019-06-23T13:00:00+02:00
2019-06-23T14:00:00+02:00
Kosten:
gratis

Thomas Olde Heuvelt (1983) won in 2015 als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. Hij brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Italië, Frankrijk, Spanje, Brazilië, Duitsland, China en Japan. Een Amerikaanse tv-serie is in de maak. Nu is Olde Heuvelt terug met Echo, een beklemmende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. Én is hij de auteur van het Spannnende Boeken Weken geschenk Dolores Dolly Poppedijn.

Thomas Olde Heuvelt is on tour langs een aantal boekhandels. Van 13.00 tot 14.00 uur tref je hem bij Hijman Ongerijmd! (23 juni dus, de eerder aangekondigde datum van 2 juni is verzet!)

Over Echo
Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is slecht, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt ze het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn…
Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt….

Thomas Olde Heuvelt. Echo.
Luitingh-Sijthoff. € 21,99.

 

 

 

Over Dolores Dolly Poppedijn
Na de dood van haar baby Dolores  glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Olde Heuvelts psychologische griezelthriller is een huiveringwekkende vertelling in de traditie van grootmeesters Roald Dahl en Edgar Allan Poe, doordrenkt met inktzwarte humor.

Tijdens de Spannende Boeken Weken krijg je het boek cadeau bij aankoop van 12,50 aan Nederlandstalige boeken. De Spannende Boeken Weken zijn van 1 t/m 21 juni 2019.