Marcel van Roosmalen op pad met De Dikke Prins. Boekpresentatie in Luxor live

Geplaatst door op 10:22 in |

Jarenlang volgde Marcel van Roosmalen het Arnhemse voetbalfenomeen Theo Janssen, soms vol enthousiasme maar net zo vaak schoorvoetend, en schreef minutieus alles op wat hij zag, hoorde en meemaakte. Het resultaat is een voetbalboek zoals dat in de hele wereld niet bestaat, van een unieke schrijver over een unieke sporter. Het boek ‘Op pad met De Dikke Prins’ wordt deze avond gepresenteerd in de grote zaal van Luxor Live.

Theo Janssen en Marcel van Roosmalen blijkt een gouden combinatie. Marcel van Roosmalen Op pad met De Dikke Prins gaat over roken, frikandellen, Arnhem, Twente en tatoeages, over kots in een handtasje en af en toe zelfs over voetbal.

Marcel van Roosmalen (1968) is journalist, schrijver en columnist voor o.a. NRC, De Nieuws BV op Radio 1 en Hard gras. Van Roosmalen wordt gerekend tot de beste columnisten van dit moment. Voor Je hebt het niet van mij ontving hij in 2006 de Nico Scheepmakerbeker voor het beste sportboek. Arnhemmers kennen hem natuurlijk ook van het onvergetelijke Geen brug te ver of De pootjes zitten er nog aan, een speciale uitgave van Hijman Ongerijmd.

Marcel van Roosmalen en Theo Janssen zullen allebei aanwezig zijn tijdens de boekpresentatie. Meer informatie over het programma volgt later.

Tickets maandag 21 januari, om 17.00 aan de deurkassa van Luxor Live

Toegang tot de boekpresentatie van Marcel van Roosmalen op pad met De Dikke Prins is gratis, maar er is een beperkt aantal van slechts 125 tickets beschikbaar. Wil je erbij zijn? Dan kun je de tickets maandag 21 januari, om 17.00 uur aan de deurkassa van Luxor Live afhalen. Max. 2 tickets p.p.
Eventueel resterende tickets komen dezelfde avond vanaf 20:00 uur in online ticketshop van Luxor Live beschikbaar. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Deze boekpresentatie is een samenwerking van Overamstel Uitgevers, boekhandel Hijman Ongerijmd en Luxor Live.