Boekpresentatie Nederland onder het Systeemplafond

Geplaatst door op 16:59 in |

Wanneer:
14 mei 2020 @ 20:00 – 22:00
2020-05-14T20:00:00+02:00
2020-05-14T22:00:00+02:00
Waar:
Online en in de winkel
Grote Oord 15
Arnhem
Boekpresentatie Nederland onder het Systeemplafond @ Online en in de winkel

Nederland onder het systeemplafond
Boekpresentatie | online, en live in de winkel
Donderdag 14 mei | 20.00 uur

In ‘Nederland onder het systeemplafond’ brengt Marcel van Roosmalen samen met Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg Nederland onder het systeemplafond in beeld. Het systeemplafond is Nederland in een notendop: saai, efficiënt en handig om dingen in te verbergen. Iedereen zit eronder, of je dat nou wilt of niet.

 

 

Handleiding voor een boekpresentatie in corono-tijd:

stap 1
Bestel ‘Nederland onder het systeemplafond’ van schrijver Marcel van Roosmalen en Fotograaf-des-Vaderlands Jan Dirk van der Burg, door voor 10 mei een mail te sturen aan reserveren@hijmanongerijmd.nl o.v.v. Nederland onder het Systeemplafond. Je reservering voor de presentatie is tevens je reservering voor het boek.

stap 2
Je wordt uitgenodigd voor de online presentatie, waar de makers van dit unieke boek met jullie in gesprek gaan. Er is digitale plek voor 50 mensen. Dus reserveer tijdig.

stap 3
Wij sturen je een bevestiging met link voor de gezellige digitale presentatie per mail.

stap 4
Tijdens deze presentatie kan je, in een persoonlijk, digitaal gesprek met Marcel en Jan Dirk, je bestelde boek laten signeren. Je haalt dat gesigneerde exemplaar vervolgens de volgende dag op in de winkel. (Mocht je niet in de gelegenheid zijn de winkel te bezoeken, dan sturen wij je gesigneerde exemplaar kosteloos naar je op!)

stap 5
Er is ook een bonus! Maar liefst 10 gelukkige vooraf-bestellers worden door Marcel uitgeloot om live in de winkel, op 1,5 meter van elkaar, aan deze presentatie deel te nemen.