Boekpresentatie ‘De kunst van het ont-moeten’ van Henk Remmerswaal

Geplaatst door op 17:34 in |

Wanneer:
18 mei 2019 @ 15:00 – 17:00
2019-05-18T15:00:00+02:00
2019-05-18T17:00:00+02:00
Kosten:
Gratis

Deze middag presenteert Arnhemmer Henk Remmerswaal zijn boek De kunst van het ont-moeten. Het boek roept op tot: stap uit je denken, stap in het leven en … ont-moet wat is. Wat dat oplevert? Meer ontspanning, meer helderheid, meer lichtheid en vooral meer vrijheid. Iedereen die benieuwd is naar deze levenslessen is welkom.

De entree is vrij, aanmelden wordt op prijs gesteld.

 

 

 

Over ‘De kunst van het ont-moeten’

‘Van gelukkig willen worden, word je ongelukkig.’ Het zijn alleen onze ideeën over hoe het leven zou moeten zijn, die ons in de weg zitten. Het zijn deze gedachten die het leven ingewikkeld maken. We maken onszelf graag wijs dat we altijd iets moeten: ‘Of er is iets dat weg moet, of er moet iets dat weg is.’ Al deze ideeën over onze incompleetheid en over hoe we dit moeten compenseren zorgen voor constante stress en een gevoel van overbelasting. Het is slechts het geloof in deze gedachten dat ons afhoudt van de ware vrijheid.

Op heldere en prikkelende wijze beschrijft Henk Remmerswaal het vaak blinde geloof in onze gedachten. Hij maakt duidelijk dat het denken handig is bij de praktische invulling van ons leven, maar ontoereikend voor een antwoord op de kleine en grote levensvragen. Zijn pleidooi: Kijk met open en onbevooroordeelde aandacht naar het leven en ontdoe je geleidelijk van al het moeten. Ont-moet op die manier jezelf om ook het ware geluk te ontmoeten.

Over Henk Remmerswaal

Henk Remmerswaal is jurist, adviseur, manager, trainer, coach, leraar en buschauffeur. Ook zijn opleiding en ontwikkeling zijn nogal divers. Klassieke gymnasium-opleiding, universitaire rechtenstudie, communicatie- en management-trainingen,  NLP en een post-HBO opleiding voor training en coaching.

Henk Remmerswaal schrijft regelmatig blogs over successtress en geluksdruk en organiseert bijeenkomsten. Meer informatie hierover is te vinden op: www.ptinfo.nl/ontmoetingen.

 

Henk Remmerswaal. De kunst van het ont-moeten.
Panta Rhei. € 17,50.
Verschijnt mei 2019