Ambachtelijk brood in zeven lessen

Jan Boeren


Nederlands | 28-10-2025 | 144 pagina's

9789464714579

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 27,90

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 45,00




Tekst achterflap

Ambachtelijk brood in zeven lessen leert je minstens tien verschillende soorten brood te maken, precies zoals de bakker het ook doet. Maar dit is zeker geen ‘receptenboek’: er is méér, veel meer zelfs. Want dit boek gaat ook over de technologie van het broodbakken, het hoe en waarom van het bakproces. We hebben het over tarwe en andere granen, over gist, zout, water, over oventemperaturen, over de kuip-rijs, de bol-rijs en de oven-rijs. Begrippen als opbollen, oppunten en langmaken: je leert het allemaal! Jan Boeren is oprichter van Le Cuisinier, een gratis kennisplatform voor amateurkoks. Hij ontwikkelde voor het platform de digitale cursus ‘Zelf Brood Bakken’ die de basis vormde voor dit boek. Met Ambachtelijk brood in zeven lessen heb je een lees-, leer- en werkboek in handen waarmee je zelf de prachtigste, overheerlijke broden bakt.

Details

EAN :9789464714579
Auteur: 
Uitgever :20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Publicatie datum :  28-10-2025
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :248 mm
Breedte :177 mm
Dikte :16 mm
Gewicht :556 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :144