Grillbijbel

Julius Jaspers


Nederlands | 17-10-2022 | 432 pagina's

9789048865499

Hardback


€ 34,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 45,00




Korte beschrijving/Annotatie

Hét standaardwerk over grillen

Tekst achterflap

Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel laat Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten. Voor buiten, maar vooral ook binnen en in de oven.

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048865499
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  17-10-2022
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :162 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :1099 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :432
Reeks :  Kookbijbels