€ 34,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Gratis bezorging vanaf € 45,00
Korte beschrijving/Annotatie
Hét standaardwerk over grillen
Tekst achterflap
Grillen is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een grillen stond voor spareribs en worst , bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In Grillbijbel laat Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten. Voor buiten, maar vooral ook binnen en in de oven.
Biografie
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.
Details
EAN : | 9789048865499 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 17-10-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 216 mm |
Breedte : | 162 mm |
Dikte : | 42 mm |
Gewicht : | 1099 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 432 |
Reeks : | Kookbijbels |