Sausbijbel

Julius Jaspers


Nederlands | 11-10-2021 | 488 pagina's

9789048859696

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 33,99

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   Retourtermijn binnen 14 dagen

   Gratis bezorging vanaf € 45,00




Korte beschrijving/Annotatie

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.

Tekst achterflap

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

EAN :9789048859696
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  11-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :165 mm
Dikte :46 mm
Gewicht :1230 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :488
Reeks :  Kookbijbels