Sausbijbel
Julius Jaspers
Nederlands | 11-10-2021 | 488 pagina's
9789048859696
Hardback
Bekijk inkijkexemplaar
€ 33,99
Retourtermijn binnen 14 dagen
Gratis bezorging vanaf € 45,00
Korte beschrijving/Annotatie
Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.
Tekst achterflap
Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.
Biografie
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.
Details
EAN : | 9789048859696 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 11-10-2021 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 218 mm |
Breedte : | 165 mm |
Dikte : | 46 mm |
Gewicht : | 1230 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 488 |
Reeks : | Kookbijbels |