Pubquiz over De Wereld door de makers van De Grote Podcastlas

Geplaatst door op 16:44 in |

Wanneer:
21 augustus 2024 @ 20:00 – 23:00
2024-08-21T20:00:00+02:00
2024-08-21T23:00:00+02:00
Pubquiz over De Wereld door de makers van De Grote Podcastlas

In de zomer de wereld ontdekken? Dat kan ook met het boek De Wereldeen boek een samenwerking tussen de makers van De Grote Podcastlas en De Speld. Op 21 augustus hosten twee van de makers van De Grote Podcastlas een pubquiz in onze boeksalon, waarin je al je geografische kennis kan benutten. Je kunt deelnemen aan de pubquiz als team van 4 personen, of je vormt ter plekke een groepje met andere deelnemers. Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen dus wees er op tijd bij!

Aanvang: 20.00

Toegang: 5 euro inclusief eerste drankje gratis

Reserveren verplicht: reserveren@hijmanongerijmd.nl 

 

De Grote Podcastlas en De Speld presenteren: de betrouwbaarste landengids aller landengidsen!

‘Niks aan toe te voegen.’ Moeder Aarde

‘Met dit boek staat de wereld weer centraal in het heelal.’ Copernicus

Laat je meevoeren op een wereldreis vol wetenswaardigheden over de natuur, het klimaat, de wereldbevolking en meer van dat soort randzaken. De wereld: het boek is met afstand het beste boek om nooit te mogen gebruiken bij een eindexamen aardrijkskunde. Het is niet alleen het perfecte cadeau voor wereldreizigers, maar ook het ultieme koffietafelboek voor iedereen die een koffietafel op de wc heeft.

Stof tot nadenken? De wereld: het boek bevat een objectieve recensie van elke vlag ter wereld. Daarnaast staat er in het boek alles wat je altijd al had willen weten over de inwoners van elk land, bedekt met de mantel der liefde, gevolgd door harde en nietsontziende feiten over de natuur. Een must-have voor iedereen die op de wereld leeft.

De Grote Podcastlas is de grootste aardrijkskundige podcast van Nederland. Elke week behandelen sociaalgeografen Max, Leon en Hugo een ander land op alle facetten. Ze gaan in op de mensen, de geschiedenis en de politiek. Daarnaast bespreken ze de natuur, economie en toerisme en tot slot de kunst, muziek, keuken en sport.

De Speld brengt al meer dan 15 jaar betrouwbaar nieuws en is het grootste satirische platform van het land. Naast actuele satire, schrijven de redacteurs van De Speld ook beschouwende boeken, zoals over de Nederlandse geschiedenis (Nederland: het boek) en over de toekomst (De toekomst: het boek). In 2022 verscheen bij Spectrum De Speld Sport winnende WK-gids, over het WK Voetbal in Qatar.