Poëziecafé Special met Poëziepuntgl

Door op jun 16, 2017 in Poeziecafe Ongerijmd | 0 Reacties

Zaterdagmiddag 24 juni sluit Poëziecafé Ongerijmd in samenwerking met het Gelderse tijdschrift Poëziepuntgl het seizoen af. De tweede editie wordt gepresenteerd met voordrachten van 7 van de publicerende dichters. Tussendoor treedt Henk Bogaard op met scherpzinnige liedjes en wordt een ‘poëzienieuwsbericht’ verzorgd. Verder is het weer een informele samenkomst voor iedere liefhebber van poëzie.

Het Gelderse tijdschrift Poëziepuntgl is een driemaandelijks tijdschrift. Het presenteert Gelderse dichters, zowel gevestigde als aanstormende talenten. Verder geeft het tijdschrift informatie over Gelderse poëzie en over mensen die daar op een bijzondere manier een band mee hebben. Via www.uitgeverijkontrast.nl/poeziepuntgl is meer te lezen over het tijdschrift en de mogelijkheden een bijdrage te leveren.
Tijdens het Poëziecafé Ongerijmd wordt de tweede editie van dit jaar gepresenteerd. Zeven van de publicerende dichters zullen hun gedicht voordragen.
Zanger, gitarist en woordkunstenaar Henk Boogaard zal zijn Nederlandstalige liedjes en alles wat hem verder bezig houdt ten gehore brengen; vaak gaat dat over voedsel, dieren en ongemakken in de communicatie.
Wim van Til (Poëziecentrum Nederland) zal samen met Hermien Mijnen (Hijman Ongerijmd) een ‘poëzienieuwsbericht’ verzorgen, zodat iedereen weer helemaal bij is met nieuwe publicaties en te verwachten evenementen.
Entree: een vrijwillige bijdrage

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *