Moderne poëzie in de huiskamer – voor het gevelkunstwerk

Door op apr 19, 2017 in gevelkunstwerk | 0 Reacties

De Arnhemse werkgroep Poëzie Hardop biedt een programma moderne poëzie in de huiskamer. De opbrengst komt geheel ten goede aan de realisatie van het gevelkunstwerk.
Informatie en boekingen: regisseur Willem Jan Mulder, willem.j.mulder@gmail.com of via Hijman Ongerijmd Hermien Mijnen, hermien@hijmanongerijmd.nl.

De werkgroep Poëzie Hardop heeft als ideaal de schoonheid, diepte, kracht en humor van de poëzie te laten klinken. We treden op bij literaire gelegenheden en ditmaal ten behoeve van het gevelkunstwerk. Daarvoor bieden we een bijzonder gedichtenprogramma aan met als titel: “ik wist wel van me te houden”. Het is een collage van hedendaagse poëzie van zowel Nederlandse als buitenlandse schrijvers zoals Herzberg, Kouwenaar, Vroman, Van Leeuwen, Brands, Van Hee, Szymborska, Pessoa etc. etc.

Het programma duurt 2 maal een half uur en kan worden gepresenteerd in de huiskamer, theater of andere binnenruimte. Vijf personen dragen voor en het geheel staat onder leiding van theatermaker, regisseur en poëziekenner Willem Jan Mulder.

Kosten: minimaal € 75,00 (in zijn geheel voor gevelkunstwerk)
Voorkeursdata: zondagmiddagen 14 en 28 mei, 11 en 15 juni; andere data in overleg mogelijk
Inlichtingen: willem.j.mulder@gmail.com of hermien@hijmanongerijmd.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *