‘Woorden temmen’ met Kila&Babsie

‘Woorden temmen’ met Kila&Babsie

Door op apr 7, 2018 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/04/2018
14:30 - 16:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdagmiddag 7 april is dichtersduo Kila & Babsie in boekhandel Hijman Ongerijmd. Zij hebben een aanstekelijk poëzie-doe-boek gemaakt, Woorden temmen.

Entree vrijwillige bijdrage, aanmelden graag via hermien@hijmanongerijmd.nl

Het boek is speciaal voor iedereen die wel vaker poëzie wil lezen, maar niet weet waar te beginnen. Kila&Babsie worden geïnterviewd door Lars Meyer en vertellen over hun liefde voor de Nederlandstalige poëzie. Ook dragen ze enkele eigen stereogedichten voor. Annelou van Griensven en Anne-Marie Geurink vertellen als ontwerpers van het boek over het grafisch concept achter woorden temmen.

over Woorden temmen
Stel, je zou vaker poëzie willen lezen, maar je weet niet waar te beginnen. Dan is het poëzie-doe-boek woorden temmen precies iets voor jou. Dichtersduo Kila&Babsie kozen 24 lievelingsgedichten uit en maakten daar speelse en prikkelende lees-, denk-, doe- en schrijfopdrachten bij.

Ze dagen je uit om poëzie op verschillende manieren te ervaren. Ieder gedicht koppelen ze aan een tijdstip en locatie, zodat je op ieder moment, waar dan ook, met poëzie bezig kunt zijn. De Vormforensen gaven het boek op een bijzondere manier vorm en voegden een poëzieboekenlegger toe, die ook verstuurd kan worden als ansichtkaart.

Met dit boek willen Kila&Babsie jou inspireren en stimuleren om woorden te temmen!

Kila&Babsie is een dichtersduo dat met poëzie optreedt in Nederland en België. Op literaire avonden, poetry slams en festivals, in wijnkelders, old timers en kraakpanden, vanaf zeepkistjes en bakfietsen, overal brengen Kila&Babsie hun originele, herkenbare en humoristische stereopoëzie ten gehore. Met hun duovoordracht proberen ze inhoud en vorm samen te laten komen tot een verrassend frisse wind in de poëziewereld.

Kila&Babsie. Woorden temmen.
Grange Fontaine. € 19,95.

bestel hier online.

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *