Thomas Verbogt met voorstelling vol lichte verhalen

Thomas Verbogt met voorstelling vol lichte verhalen

Door op jun 8, 2017 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/06/2017
00:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Donderdagavond 8 juni geeft Thomas Verbogt een benefiet voorleesvoorstelling vol lichte verhalen. Met deze voorstelling wil hij het laatste geld voor het gevelkunstwerk ophalen!

Samen met Youp van Hek toerde Thomas Verbogt met een voorleesvoorstelling langs de kleine theaters van Nederland. Deze avond komt hij met een eigen, speciale editie daarvan.

Thomas Verbogt biedt iedereen die het boek en de boeken een warm hart toedraagt, deze eenmalige, bijzondere avond aan. Het wordt een avond vol lichte verhalen over het wonderlijke alledaagse, ons zinloze geploeter tussen droom en daad, het aardse gekrakeel dat leidt tot hilarische melancholie. En als extra geeft hij een exclusieve preview van zijn nieuwe roman die in september uitkomt!

Een niet te missen avond voor de echte liefhebbers van taal zoals taal bedoeld is. Verteller Thomas Verbogt nodigt iedereen van harte uit!

Entree: v.a. 10,00; alle bijdragen komen geheel ten goede aan het gevelkunstwerk (lees hier meer)!
graag aanmelden via hermien@hijmanongerijmd.nl

 

Thomas Verbogt (1952) debuteerde in 1981 met de verhalenbundel ‘De feestavond’.
Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken.
Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek. Lange tijd was hij een zeer gewaardeerd auteur maar toch relatief onbekend, maar al een paar jaar behoort hij tot ‘de eredivisie van de Nederlandse literatuur’, aldus Pieter Steinz van NRC Handelsblad.
Waar Verbogt vooral om geprezen wordt is zijn melancholieke en lichte toon en zijn filmische manier van vertellen. Ook met zijn humoristische korte verhalen bindt hij veel lezers aan zich.

Thomas Verbogt heeft een dagelijkse column in De Gelderlander, de krant van zijn geboortestreek.
Lees alles over hem en zijn publicaties via www.thomasverbogt.nl.

 

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *