Thomas Verbogt over ‘Hoe alles moest beginnen’

Thomas Verbogt over ‘Hoe alles moest beginnen’

Door op okt 1, 2017 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2017
14:30 - 16:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Thomas Verbogt komt begin september met een nieuw boek, Hoe alles moest beginnen. Deze zondagmiddag wordt het gepresenteerd in de Boeksalon. Kom luisteren naar Thomas Verbogt, hij gaat voorlezen en zal worden geïnterviewd. En natuurlijk is er tijd om in gesprek te gaan en een boek te laten signeren.

Entree 5,00; graag aanmelden via hermien@hijmanongerijmd.nl

Over Hoe alles moest beginnen

Thomas en Licia gaan als kinderen met elkaar het verzonnen leven aan, want het echte leven vertrouwen ze niet. Aan hun tijd samen komt abrupt een einde. Ze moeten elkaar loslaten, maar kunnen dat niet. We volgen Thomas en Licia daarna als twintigers, veertigers en zestigers. Zij blijven verbonden, ook als zij elkaar jaren niet zien. Toch zal het bijna een leven lang duren voordat Thomas begrijpt wat haar voorgoed veranderde. Hoe alles moest beginnen is een indrukwekkende roman over de liefde, de tijd, en de kracht van het verzinnen.

Hoe alles moest beginnen.
Nieuw Amsterdam, 19,99.
verschijnt 6 september 2017
Reserveer online.

Thomas Verbogt debuteerde in 1981 met de verhalenbundel De feestavond. Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Met zijn oeuvre groeide ook zijn publiek. Lange tijd was hij relatief onbekend, maar de laatste paar jaar behoort hij tot ‘de eredivisie van de Nederlandse literatuur’.
Verbogt wordt vooral geprezen om zijn melancholieke en lichte toon en zijn filmische manier van vertellen. Ook met zijn humoristische korte verhalen bindt hij veel lezers aan zich. Thomas Verbogt heeft een dagelijkse column in De Gelderlander.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *