Spannende Boeken Weken

Door op jun 6, 2018 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 06/06/2018 - 24/06/2018
Hele dag

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Liefhebbers van spannende boeken opgelet: tot zondag 24 juni zijn het de Spannende Boeken Weken. Dan krijg je bij aankoop van € 12,50 aan Nederlandstalige boeken de thriller Barst cadeau.

Barst is geschreven door Boris Dittrich. Hij was advocaat in Amsterdam, rechter in Alkmaar en jarenlang Tweede Kamerlid en fractievoorzitter van D66. Zijn werk als strafrechter en hoofd van de Psychiatriekamer wekten zijn nieuwsgierigheid naar de psychologische drijfveren achter misdaad. Sinds 2007 werkt Dittrich voor Human Rights Watch, vanuit New York en Berlijn. Zijn thrillers schrijft hij het liefst op reis, tijdens de lange vluchten die hij als mensenrechtenactivist over de hele wereld maakt. Dittrich wordt geprezen om zijn beeldende beschrijvingen en gelaagde personages. In verrassende plots verbindt hij actuele thema’s met spannende psychologische inzichten.

Na zijn thrillerdebuut Moord en brand (2011) volgde het enthousiast ontvangen De waarheid liegen (2013). Zijn derde thriller W.O.L.F. (2016), over extremisme in Berlijn, werd bekroond met vijf sterren in de VN Detective & Thriller Gids. In november 2017 verscheen zijn meest recente literaire thriller Halszaak.

Alvast een tipje van de sluier van het verhaal:
…Een vrouw laat haar hond uit in het Amsterdamse Vondelpark en vindt het lijk van een jonge man. Zijn schedel is ingeslagen. Rechercheur Maya Oliphant krijgt de leiding over het moordonderzoek, maar het is onduidelijk wie de man is en wat hij ‘s nachts in het park deed. Ondertussen is heel Nederland in de ban van een nieuwe talentenjacht op televisie. De 18-jarige Lilian Lely heeft zich door de audities geknokt, en maakt tijdens de liveshows bekend dat haar moeder niet lang meer te leven heeft. Ze wint daarmee de sympathie van het publiek, maar niet iedereen gelooft wat ze beweert. Dan neemt het onderzoek van Maya Oliphant een verrassende wending. Wat heeft de moord met Lilians ambities te maken?…

Nieuwsgierig hoe dit afloopt? Kom naar de winkel!

 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *