Peter WJ Brouwer met Het Siamees moment

Peter WJ Brouwer met Het Siamees moment

Door op okt 12, 2017 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/10/2017
20:00 - 22:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Donderdagavond 12 oktober is schrijver Peter WJ Brouwer te gast in de boekhandel. Hij leest fragmenten voor uit zijn roman Het Siamees moment en gaat in gesprek met interviewer Monica Boschman en met de aanwezigen. Het programma, met een muzikale verrassing, duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Entree vrij.

Het Siamees moment is een prachtige roman over de liefde, ambities en het maken van fouten. Op de dag dat Thomas een prijs krijgt voor zijn filmmuziek, ontvangt hij een briefje. Er staat een vraag die geen vraag is: ‘Spreken we elkaar zaterdag?’ Daaronder haar naam, Eva, een teken van leven na vijftien jaar stilte. Hij hoort haar stem, als tolk en als geliefde, herinnert zich alle hoeken van hun kleine universum. Alles is er weer: Brel, de meeuwen aan het strand, het brievenboek. De onvermijdelijke diepe kras. Twee dagen scheiden Thomas en Eva van zaterdag. Het Siamees moment volgt hen op weg naar die eerste ontmoeting na hun breuk, een weerzien op een begraafplaats. Wat hebben een man van de muziek en een vrouw van de taal elkaar daar nog te vertellen?

Peter WJ Brouwer is schrijver, vertaler en theatermaker. Hij publiceerde eerder drie dichtbundels, waaronder bij Uitgeverij In de Knipscheer Brief aan wie niet bestaat (2016). Het Siamees moment is zijn debuutroman.

Monica Boschman (MB Communicatie) is neerlandica. Zij geeft schrijfcursussen, schrijft artikelen en interviewde tal van schrijvers en dichters.

 

Peter WJ Brouwer. Het Siamees moment.
€ 18,50

Bestel online

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *