Ontmoet je vakantieliefde bij Hijman Ongerijmd

Ontmoet je vakantieliefde bij Hijman Ongerijmd

Door op jul 1, 2017 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/07/2017 - 31/08/2017
Hele dag

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Lieve lezer,

We zijn tot over onze oren verliefd.
En iedereen mag het weten. Stapels boeken hebben we gelezen. Ze namen ons mee op een bijzondere reis. Op zes ervan werden we écht verliefd.

Welke zes zijn het? Hier vind je de liefdes van boekverkopers Astrid, Jacqueline, Judith, Marijn, Marleen, Matthijs, Pieter, Theo, Valentijn & Wenda. En in de winkel natuurlijk.

 

 

 


Machten der duisternis – Anthony Burgess

Eindelijk vertaald! Eén van de allerbeste romans uit het Engelse taalgebied. De hele sociale en culturele geschiedenis van de twintigste eeuw komt er in voor, even erudiet als humoristisch. Vanaf het begin word je meegezogen in dit meesterwerk over de essentie van macht. Als lezer hap je meermaals naar adem, tussen de lachbuien door.

 

uitgeverij G.A. Van Oorschot; 34,99  bestel online

 

 


Genoeg nu over mij – Marja Pruis

In een wereld die zich iedere dag wéér schreeuwender aandient, kun je je afvragen hoe een mens zich ooit kan verzoenen met het feit dat hij bestaat en dat hij daar het beste van moet maken.
IJzersterke literaire essayistiek met schaamte als rode draad. Al denkend schrijft Pruis over zeer herkenbare emoties en gedragingen, waarbij ze gretig verwijst naar film, literatuur en muziek.

Nijgh & Van Ditmar; 21,99  bestel online

 

 


Koorts – Deon Meyer

De Zuid-Afrikaanse Willem en zijn zoon Nico behoren tot de weinige overlevenden van een allesverwoestend virus. In deze intelligente en razend spannende thriller schrijft Nico jaren later zijn memoires. We lezen over de momenten waarop zijn hart werd gebroken, zijn loyaliteit op de proef gesteld, en over de pijnlijkste herinnering: de moord op zijn vader.

A.W. Bruna; 22,50  bestel online

 

 

 


Max, Mischa en het Tet-offensief – Johan Harstad

Deze grootse en verslavende vertelling omspant vele decennia en continenten: van de oorlog in Vietnam, tot jazzmuziek, van Mark Rothko en Burning Man tot de aanslag op de Twin Towers. Eenmaal begonnen aan deze dikke pil ben je dankbaar dat Harstad ooit een leeg document opende om dit verhaal te vertellen.

Bij het boek hoort een fantastische playlist, luister hier

Uitgeverij Podium; 22,99  bestel online

 

 


Het monster van Essex – Sarah Perry

Historische roman in Victoriaans Engeland, eind negentiende eeuw. Weduwe Cora Seaborne vertrekt samen met haar zoon Francis naar Essex, als hen het gerucht bereikt dat zich hier een mythisch monster bevindt. Cora, fossielenverzamelaar, besluit het monster op te sporen, in de hoop op eeuwige roem.
Dit boek is betoverend en mysterieus, een sfeer zo tastbaar dat je jezelf in Essex waant.

Prometheus; 19,99  bestel online

 

 


Vaak ben ik gelukkig – Jens Christian Grondahl

Ellinor is zeventig wanneer haar man Georg overlijdt. Ze gelooft dat taal alleen waarde heeft wanneer het wordt gedeeld en richt zich tot de overleden Anna, haar beste vriendin en de eerste vrouw van Georg. Nu kan ze alles vertellen. Een roman over liefde, vriendschap en de verwoestende kracht van geheimen. Een vlijmscherp en bitterzoet portret van twee huwelijken.

Meulenhoff; 17,99  bestel online

 

 

 


Ons positieve reisadvies: deze 3279 pagina’s, zonnebrand en teenslippers

in de koffer en klaar ben je! Kiezen kan ook we helpen je graag!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *