Van Marissing en Van der Graaff met duopresentatie van hun nieuwe romans

Van Marissing en Van der Graaff met duopresentatie van hun nieuwe romans

Door op okt 19, 2017 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/10/2017
20:00 - 21:30

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Maarten van der Graaff en Renée van Marissing publiceren beiden een nieuwe roman: Maarten debuteert half augustus als romanschrijver met Wormen en engelen en Renée brengt in september Parttime astronaut uit, haar derde roman

Beide schrijvers dragen erg graag voor en verdienden hun sporen op grote festivals en podia. Ze reageren in een speciaal voor deze gelegenheid geschreven tekst op elkaars roman. Daarnaast lezen ze voor uit eigen werk en bevragen ze elkaar over hun thema’s, personages, fascinaties en wat verder ter tafel komt. Het belooft een ontspannen programma te worden, met veel ruimte voor interactie met het publiek.

Entree vrij. Na afloop zullen beide auteurs met liefde signeren.

Renée van Marissing – Parttime Astronaut

Het gebeurt voor je er erg in hebt. Je wordt verliefd, je reist, je krijgt samen een kind, het groeit op, je brengt het naar school, je gaat naar je werk. En ineens is er een kloof. Tussen jou en degene die het dichtst bij je staat. Geruisloos ben je jezelf en je plek in het geheel kwijtgeraakt. Hoe gaat zoiets in zijn werk? Dit is de vraag die Renée van Marissing zich stelt in Parttime astronaut. Haarfijn ontleedt ze de verwijdering tussen een vrouw en haar man.

Maarten van der Graaf – Wormen en engelen

Bram Korteweg is van het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee naar Utrecht verhuisd, waar hij bevriend raakt met Lena en Felix. Ze nemen hem mee naar clubs en praten vurig over kunst, seksualiteit en gender. Zijn gereformeerde jeugd op Flakkee lijkt ver weg, maar dan laat zijn vader zich dopen in het Haringvliet en wordt zijn studievriend Paul dominee op het eiland. Wat vinden zij in het geloof? En waarom houdt Wilfried hem zo bezig, een oudere man die in een katholieke woongemeenschap leeft? Bram besluit op onderzoek uit te gaan. Niet om af te rekenen met het geloof, maar juist om er dichterbij te komen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *