Marcel van Roosmalen signeert ‘Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt’

Marcel van Roosmalen signeert ‘Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt’

Door op jun 16, 2018 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/06/2018
14:00 - 15:30

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdagmiddag 16 juni signeert Marcel van Roosmalen zijn boek Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt. Dit boek bevat het beste werk van Marcel van Roosmalen. Een bloemlezing van reportages uit onder meer De Correspondent, Hard gras, VARAgids en Nieuwe Revu en stukken uit de eerder verschenen bundels Op campagne met Oranje, De Pimmels en Op pad met Pim

Marcel zal voorlezen en signeren. Uitgeverij Loopvis verzorgt een Augurkenfest! Vrij entree.

Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt levert een droogkomische blik op doorsnee Nederland. Hint: een boek dat bij veel vaders in de smaak zal vallen.

Ruim twintig jaar bouwt Marcel van Roosmalen aan zijn oeuvre als schrijver en journalist. Naast zijn werk als columnist voor NRC Handelsblad schreef hij vele langere reportages over onder meer sport, ‘zijn’ stad Arnhem, Vitesse, politici als Pim Fortuyn, het koningshuis en personages die zich moeilijk kunnen handhaven in onze samenleving. Kenmerkend is zijn droge, soms cynische blik op Nederland en de menselijke tekorten van haar bewoners. Hij observeert vanaf de zijlijn en dat levert inzichten op die vaak hilarisch zijn, maar hoe dan ook altijd treffend en een goede graadmeter van de stand van het land.

Marcel van Roosmalen is er van 14.00 tot ongeveer 15.30 uur.

Je moet opschrijven dat hier niets gebeurt.
Meulenhoff. 17,50.
Het boek verschijnt 5 juni. NAAR ONLINE BESTELLEN. 

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *