Johan Harstad, auteur ‘Max, Mischa & het Tet-offensief’ komt!

Johan Harstad, auteur ‘Max, Mischa & het Tet-offensief’ komt!

Door op mei 9, 2018 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 09/05/2018
15:00 - 16:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Het is echt waar. Deze woensdagmiddag is de Noor Johan Harstad, de auteur van Max, Mischa & het Tet-offensief bij Hijman Ongerijmd. Harstad wil de winkel met zoveel fans van zijn werk wel eens met eigen ogen zien. Creative Writing student Mathijs Budding gaat met Harstad in gesprek en verder wordt het een informele ontmoeting.

Aanvang 15.00 uur. Entree vrij.

In de zomer van 2017 was Max, Mischa & het TET-offensief één van onze grote ‘Vakantieliefdes’! Want:

Deze grootse en verslavende vertelling omspant vele decennia en continenten: van de oorlog in Vietnam, tot jazzmuziek, van Mark Rothko en Burning Man tot de aanslag op de Twin Towers. Eenmaal begonnen aan deze dikke pil ben je dankbaar dat Harstad ooit een leeg document opende om dit verhaal te vertellen.

Bij het boek hoort een fantastische playlist, luister hier

 

Johan  Harstad (1979) debuteerde in 2001 met een bundel verzameld proza. Zijn debuutroman Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? werd opgevolgd door de roman Hässelby, een David Lynch-achtig verhaal over een man die al 42 jaar bij zijn vader woont. In 2011 verscheen zijn young adult sf-roman Darlah. Voorafgaand aan zijn succesvolle roman Buzz Aldrin, waar ben je gebleven? publiceerde de Noorse schrijver Johan Harstad de verhalenbundel Ambulance. De Nederlandse vertaling van deze verhalenbundel verscheen in 2014. In 2017 verscheen zijn nieuwe roman Max, Mischa & het Tet-offensief. Naast zijn schrijverschap werkt Harstad als grafisch ontwerper onder het label LACKTR.

 

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *