Fantasyschrijver Garvin Pouw signeert

Fantasyschrijver Garvin Pouw signeert

Door op mrt 31, 2018 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31/03/2018
14:00 - 15:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdagmiddag 31 maart signeert fantasyschrijver Garvin Pouw zijn debuut Schaduwkoningin. Een high fantasy roman vol fantastische landschappen en betoverende wezens. Van 14.00 tot 15.00 uur is Garvin in de winkel!

over Schaduwkoningin
Een psychologische thriller die je meesleept naar een spannende exotische wereld voorbij je wildste dromen… In de Valta, een enorm sprookjeswoud waar lang geleden een duistere macht is binnengevallen, proberen de riviernimfen Nîve en Nakisa wanhopig iets te maken van hun bedreigde bestaan. Wanneer het noodlot hun thuisdorp treft, lijkt de vergiftiging die de Valta teistert ook hen te raken. De duistere veldheer Isinger stuurt zijn beul Fellkra, een donkere nimf, op hen af. Nîve krijgt tijdens een schermutseling Fellkra’s zwaard in handen, waardoor het lot een vreemde wending neemt. Heeft Nîve het zwaard gestolen of is het Fellkra die ervoor zorgt dat haar zwaard bij Nîve in handen valt?

De dans van de drie nimfen om het zwaard staat centraal in hun tocht richting de ‘Licht-Val’, de enige nog staande vesting van de nimfen. Dat is de laatste plek waar misschien nog hulp te vinden is voor het redden van hun wereld. Of ligt die hoop in handen van Nîve?

over de auteur
Arnhemmer Garvin Pouw (1977) is iemand die gedurende zijn adolescentie een eigen fantasiewereld heeft bedacht, Valtada genaamd. Dit heeft zich gaandeweg ontwikkelt tot maar liefs zestien manuscripten. Zijn debuut Schaduwkoningin verscheen eind 2017.

Garvin Pouw. Schaduwkoningin.
Godijn Publishing.
€ 22,95.

Online bestellen kan hier

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *