Ernst-Jan Pfauth met Dankboek voor een tevredener leven

Ernst-Jan Pfauth met Dankboek voor een tevredener leven

Door op sep 16, 2017 in | 0 Reacties

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 16/09/2017
14:00 - 15:30

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


16 september is medeoprichter en uitgever van De Correspondent Ernst-Jan Pfauth in de winkel. Hij schreef een Dankboek, een dagboek voor een tevredener leven door stil te staan bij wat je hebt. Ernst-Jan ziet het als een tegengeluid tegen de prestatiegeneratie. Kom luisteren wat hij daarover heeft te vertellen!
aanvang 14.00 uur, entree vrij

Correspondent uitgever Ernst-Jan Pfauth (1986) wilde de beste versie van zichzelf worden. Twee jaar lang optimaliseerde hij zichzelf met behulp van zelfverbeteringsboeken. Tegelijkertijd ontdekte hij dat als je altijd maar bezig bent met meer en beter, je vergeet dankbaar te zijn voor wat je nu al hébt.

Daarom schreef Ernst-Jan het Dankboek, een pleidooi voor dankbaarheid en een kleine daad van verzet tegen de huidige prestatiemaatschappij. Het boek staat vol nuttige wetenschappelijk onderbouwde tips en persoonlijke ervaringen. Maar dit boek is niet alleen om te lezen. Het is ook een dagboek dat een halfjaar lang dagelijks gebruikt kan worden.

Zaterdagmiddag is hij om 14.00 uur bij Hijman Ongerijmd. Hij vertelt waarom het zo belangrijk is om te streven naar dagelijkse voldoening. En hij geeft tips hoe dat te bereiken. Er is volop ruimte om vragen te stellen en om een Dankboek te laten signeren.

Het Dankboek voor een tevredener leven verschijnt 5 september en kost 20,00.
Reserveer het boek online.

“Ik had alle tips wel willen onderstrepen.” – Sophie Hilbrand
“Een hoopvol boek.” – David Van Reybrouck

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *