Boekshower met Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

Boekshower met Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen

Door op feb 18, 2017 in | 1 reactie

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/02/2017
14:00 - 15:00

Locatie
Boekhandel Hijman Ongerijmd

Categorieën Geen Categorieën


Zaterdagmiddag 18 februari nodigen Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen je uit voor een boekshower. Vol trots showen de twee beste en grappigste columnisten van Nederland hun jongste spruit: Als het maar niet op ons lijkt.

Het kind van journalisten Eva Hoeke en Marcel van Roosmalen arriveerde na een woeste nacht in een kraamkamer van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam. Twee uur later zaten ze met zijn drieën in een taxi van TCA. Het rook er naar dennennaalden en de chauffeur zei dat ze hem zeker weten nooit zouden vergeten als hij juist nu tegen een boom zou rijden.

Met het kind kwam een nieuwe wereld het huis binnen: een optocht van ervaringsdeskundigen, babyfluisteraars, draagzakken, lawaaispeelgoed, goedbedoelde raad van moeders en schoonmoeders, en autostoeltjes zonder gebruiksaanwijzing. De humor had zich goed verstopt, maar was als verstekeling toch meegekomen.

Al na een paar dagen werd één ding duidelijk: beide ouders hadden de impact van een kind krijgen totaal onderschat. Als het maar niet op ons lijkt is het eerlijke en geestige verslag van een eerste jaar ouderschap.

Kom Eva en Marcel deze middag feliciteren. Ze ontvangen je in stijl, lezen voor en signeren.

Vrij entree.

Als het maar niet op ons lijkt
Meulenhoff Boekerij BV, € 17,50
verschijnt 2 februari 2017

bestel online


    1 Reactie

  1. Superleuk, ik ben benieuwd! Ik kom!

    Sandra

    23/01/2017

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *