Dichtwedstrijd ‘Het Park Vertelt’

Door op mrt 1, 2017 in Poeziecafe Ongerijmd | 0 Reacties

De 13de editie van poëziefestival ‘Het Park Vertelt’ vindt dit jaar plaats op zondag 27 augustus 2017 van 13.30 – 17.30 uur in park Hartenstein in Oosterbeek. Hieraan gekoppeld organiseert het bestuur van de Stichting Vrienden van de Poëzie in Gelderland een dichtwedstrijd.

Dichters èn beeldend kunstenaars uit de gemeente Renkum en omgeving worden uitgenodigd hun gedicht of fotokunstwerk in te sturen. Ter inspiratie dient een speciaal voor dit doel geschreven gedicht door dorpsdichter Bianca Hendriks.

De jury (redactieleden van Poëziepuntgl) pleit nadrukkelijk voor het gebruik van álle zintuigen; het gaat niet alleen om vertalen in (andere) woorden.  Wanneer uw gedicht door de jury wordt genomineerd, zullen wij u benaderen met de vraag of u tijdens het festival uw gedicht wilt voordragen. Evenals de afgelopen twee jaar willen wij genomineerden op laten treden in een ‘dichterscaroussel’.
De winnaar wordt tijdens het festival bekend gemaakt en de CITER-poëzieprijs wordt overhandigd. Deze bestaat uit een wisseltrofee en een boekenbon van €100,-.

Inzendingen dienen binnen te zijn voor 15 mei 2017. Alle informatie is te vinden op de website van Het Park Vertelt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *